Forum Stajenka Strona Główna Stajenka
Miejsce, którego nam brakowało :)
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dieta. Dla człowieka ;)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Stajenka Strona Główna -> Boks 4: JADŁODAJNIA / BAREK
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paskuda
Stajenkowy KO-wiec :)


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 5085
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Maroko - Orzepowice

PostWysłany: Pią 12:26, 16 Mar 2007    Temat postu:

"kuj żelazo póki gorące" jak to mówią
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Pią 15:55, 16 Mar 2007    Temat postu:

Zaraz,zaraz,skąd ja to znam? No przecież ,od paru ładnych lat jestem szkolony przez moją drugą połowę a ona też..... kobitka.
Martik wyobraź sobie,że jestem tak wysoko wyszkolony,iż podczas gotowania,smażenia lub pieczenia kuchnia obsługiwana przeze mnie wygląda cały czas perfekt,wszystkie naczyńka lub sztućce są na bieżąco myte i chowane na swoje miejsce. Niestety nie mogę tego powiedzieć o mojej najdroższej,w kuchni "radosna"twórczość i góry naczyń.
Jest tylko jedno zastrzeżenie,ja taki "porządny" jestem od niedawna,przedtem...ech,szkoda słów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paskuda
Stajenkowy KO-wiec :)


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 5085
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Maroko - Orzepowice

PostWysłany: Pon 8:10, 19 Mar 2007    Temat postu:

ja już mogę te naczynia, gary i sztućce na bieżąco myć; w kuchni najciekawszych rzeczy można się dowiedzieć Wesoly
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Wto 16:52, 20 Mar 2007    Temat postu:

Och Paskuda,jak robię za kuchcika to jestem wredny do potęgi n-tej-nikomu nie wolno pałętać się wokół mnie. Warczę jak pies a i czasami ugryzę!
Taka Zosia-samosia,albo wszystko albo nic,he,he,he.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paskuda
Stajenkowy KO-wiec :)


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 5085
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Maroko - Orzepowice

PostWysłany: Śro 10:25, 21 Mar 2007    Temat postu:

a ja tylko miła chciałam być i pomoc zaoferować Wesoly a tu gryzieniem straszą
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Śro 12:31, 21 Mar 2007    Temat postu:

Ech Paskuda,jakież to zęby może mieć Weteran a jakież to warczenie może się wydobywać z jego rachitycznego gardziołka?Cieniutkie,cieniutkie,ale i tak cieszę się,że taka waleczna osóbka jak Ty chciała robić za pomocnika kuchcika.Szczególnie dzisiaj przydałby mi się ktoś do pomocy,złapałem lenia/a w raz z nim 38 stopni gorączki/ i nic nie robię od dwóch dni w kuchni,a miała być pizza wegetariana-odłożę to na jutro.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paskuda
Stajenkowy KO-wiec :)


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 5085
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Maroko - Orzepowice

PostWysłany: Śro 12:54, 21 Mar 2007    Temat postu:

Mruga to są cienie życia Zosi samosi;
soczki, owoce, herbatę malinową (ba najlepsza z sokiem z samodzielnie nazbieranych malin), i jogurciki polecam.
Co do walczności własnie o to chodzi, że w kuchni najwięcej przyrządów atakująco obronnych można znaleźć. Żartuję oczywiście zawsze mi się wydawało, że ja taki spokojny cżłowiek jestem tylko czasami uparty troszkę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Czw 23:46, 22 Mar 2007    Temat postu:

A i oto obiecana/samemu sobie/pizza wegetariana przed pójściem do...pieca[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Czw 23:48, 22 Mar 2007    Temat postu:

A tutaj po 20-to minutowym pobycie w piecu[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dakron



Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 6405
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Czw 23:51, 22 Mar 2007    Temat postu:

Okropnie zielona Jezyk
lubię brokuły, ale żeby do tego stopnia zzielenieć mlotek


Ostatnio zmieniony przez dakron dnia Czw 23:52, 22 Mar 2007, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Czw 23:52, 22 Mar 2007    Temat postu:

Smakowało...to dopiero rozleniwia

[link widoczny dla zalogowanych]


Paskuda.za Twoje zdrowie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Forkate



Dołączył: 25 Kwi 2006
Posty: 3332
Przeczytał: 0 tematów


Płeć: Kobieta

PostWysłany: Czw 23:52, 22 Mar 2007    Temat postu:

haha! Serek się przypalił? Jezyk
Tak poza tym to zboczyliśmy z tematu nieco Wesoly
Do tego pasuje bardziej: Kuchenne zrób to sam Jezyk
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Czw 23:57, 22 Mar 2007    Temat postu:

O,Dakron-witam,psia kość chyba pójdę do okulisty to aż takie zielone nie było.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
weteran



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 489
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Pią 0:04, 23 Mar 2007    Temat postu:

Forkate wstyd .
Nic się nie przypaliło,to brązowawe to podsmażone na masełku pieczarki a tak między nami:w którym to miejscu zboczyliśmy?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paskuda
Stajenkowy KO-wiec :)


Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 5085
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Maroko - Orzepowice

PostWysłany: Pią 8:15, 23 Mar 2007    Temat postu:

chyba z diety zboczyliśmy Mruga
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Stajenka Strona Główna -> Boks 4: JADŁODAJNIA / BAREK Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 4 z 12

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin